Sim Only met Nummerbehoud

Sim Only met Nummerbehoud

Waar vind ik een Sim only met Nummerbehoud?

Sim only met nummerbehoudDe sim only werd voor het eerst op de markt gebracht op 2 september 2013 het wordt veel gebruikt tegenwoordig en is één van de goedkoopste manieren om met u mobiel te bellen, sms en op internet te gaan. De sim only met nummerbehoud is eigenlijk een simkaart zonder toestel omdat je u abonnement gegevens en gsm nummer behoud.
U kunt de helft besparen met deze sim only, omdat het tarief lager ligt als een abonnement met toestel. Want het toestel heeft u waarschijnlijk al. Zodat u meer budget hebt om tussen de verschillende pakketten te kiezen. Als u de laagste prijzen van deze abonnementen wilt weten kunt u een sim only vergelijken op deze pagina.

Voor een sim only met nummerbehoud kan het zijn dat je een éénmalige kost zal moeten maken voor het activeren van u simkaart.
Dit bedrag ligt bij elke provider anders, de prijs varieert tussen de 10 en de 20 euro. Bij Tele 2 hebben ze bijvoorbeeld nu tijdelijk geen aansluitkosten.
Als je bij uw provider tevreden bent en u blijft er ook bij kun je je abonnement laten verlengen. Als je u abonnement verlengd kan u beter naar u provider gaan en eens gaan vragen of er eventueel acties of promoties zijn op het pakket dat u hebt, of vragen om een ander pakket dat u vind dat beter bij u past en misschien ook wel acties en promoties te bieden heeft. Anders loopt u abonnement stilzwijgend door, en dat terug voor een jaar.

Top 5 sim only met nummerbehoud vergelijken

Nu gaan we de top 5 van de sim only met nummerbehoud eens op een rijtje zetten welke de meest gekozen zijn, we zullen beginnen met de goedkoopste, en dan zo verder gaan:

1) Ben: 9.00 euro voor 24 maanden.
Inbegrepen: 100 minuten beltegoed + 100 sms + 1000 megabit.

2) Sinyo: 5.00 euro voor 12 maanden.
Inbegrepen: 100 minuten beltegoed + 100 sms + 1000 megabit.

3) T-mobile: 9.00 euro voor 24 maanden.
Inbegrepen: 100 minuten beltegoed + 100 sms+ 1000 megabit.

4) Hollandse nieuwe: 8.00 euro voor 24 maanden.
Inbegrepen: 300 minuten beltegoed + 300 sms + 300 megabit.

5) Tele 2: 8.00 euro voor 1 maand.
Inbegrepen: 150 minuten beltegoed + 150 sms + 100 megabit.

 

Dit was de top 5 van de providers die het voordeligste zijn voor de sim only met nummerbehoud. Nu is het natuurlijk u keuze welke provider u wenst.
Er zijn natuurlijk nog andere pakketten te bestellen als u dat wil.
Ga nu snel naar u provider en vraag de sim only met nummerbehoud aan.